Подкрепа за очите и паметта от ULTRA Source of Life

Множеството от съвременните професии изискват ежедневно излагане на светлината на екрана – телефонът е неизбежно до нас всеки ден, а щом се приберем отново си почиваме пред екрани – било то пред телевизора или таблета. Изкуствената светлина от тях е все по-близко до очите ни, предизвиквайки сухота, умора, замъглен поглед, главоболие, нарушения в съня и още. Експертите наричат все по-често срещаната комбинация от оплаквания, свързани със очите „Синдром на дигиталното зрение“ (Digital Eye Strain или Computer Vision Syndrome). Симптомите започват да се проявяват след продължителни часове на непрекъснато излагане на екрани, а на всеки от нас са познато и неприятно неудобство, което може да се отрази на цялостното ни здраве в дългосрочен план.

Проучване от 2017 година само потвърждава тревожната тенденция: 83 процента от американците споделят, че използват цифрови устройства повече от два часа на ден, като 61  процента от тях споделят, че изпитват симптоми на Синдрома на дигиталното зрение.

Изобилната визуална информация, динамиката на дигиталните комуникации и непрекъснатия стрес, на който сме подложени се отразяват и на нашата памет и концентрация. Психическата умора се среща като оплакване при все повече хора, независимо от тяхната възраст, затова и е важно да обърнем специално внимание на паметта и концентрацията си.

Именно с тези две здравни предизвикателства и с мисъл към подобрението на здравето на модерния човек, Natures Plus създава мултивитаминения комплекс ULTRA Source of Life с двете важни съставки Лутеин и Гинко Билоба.

Защо решението на световния №1 е да създаде комплексен продукт, вместо да назначи отделен прием на Лутеин или Гинко Билоба? За по-добро усвояване от организма и оптимален ефект, специалистите препоръчват комбинирания прием на Лутеин и Гинко Билоба, какъвто намираме в ULTRA Source of Life .

Ефективно 100% усвояване се постига единствено, когато се приемат в точно определена форма и съотношение. И всичко това e патентовано е съобразено в ULTRA Source of Life. Пример – листата от Гинко Билоба са добавени под формата на Neurosyn, патентована формула, която комбинира още стандартизиран екстракт от Жен-шен.

Освен че подкрепя очите в ежедневието ни, наситено с екрани и подсилва паметта и концентрацията, комплексът съчетава 10-те най-важни съставки за здравето на едно място в допълнение към комбинацията от мултивитамини.

ULTRA Source of Life се препоръчва специално когато усещате отслабена имунна защита, напрежение и стрес върху очите, хронична умора, апатия и отпадналост, липса на концентрация, болки и скованост, недостиг на кислород. Но най-голямата му сила е, че ви зарежда с така необходимата енергия, със силата на природните съставки.

Лутеин

Една от ключовите съставки в ULTRA Source of Life е Лутеин, която защитава очите от изкуствената светлина на екраните и подпомага зрението. Лутеинът е естествен каротеноид,  който действа като антиоксидант и поглъща синята светлина. Полезната съставка намалява умората и сухотата в очите, усещането за парене, сърбеж и сълзене и се препоръчва за хора, чиито професии са свързани с продължителна работа на компютър или други екрани, и за тези, които работят на изкуствена светлина.

Гинко Билоба

Тъй като натовареното ежедневие изисква от нас да помним множество детайли и да бъдем качествено фокусирани върху дейностите, с които се занимаваме, ULTRA Source of Life е зареден със съставка, която да подкрепи мисловния процес. Концентрацията и силната памет са подкрепени от бързия ефект на другата ключова добавка – Гинко Билоба, включена в състава и особено ценен помощник при поява на психическа преумора.

Как действат изцяло натуралните съставки, включени в състава на ULTRA Source of Life:

Състав в една доза (3 табл.):

 • Лутеин (1.5 mg): Защитава очите и повишава зрението, силно препоръчителен за диабетици и пушачи
 • Гинко Билоба (5 mg): Под формата на патентован Neurosyn с Жен-шен, подкрепя силната памет и концентрацията, с бърз ефект при поява на психическа преумора
 • Есенциални мастни киселини (110 mg): Грижат се за доброто здраве на кожата, косата и ноктите
 • Thione Complex (12.5 mg): Пречиства организма от токсини и свободни радикали чрез иновативната антиоксидантна формула
 • Октакозанол (100 mg): Улеснява притока на кислород до всички органи, повишава капацитета на белите дробове и издръжливостта
 • Кверцетин (15 mg): Антиоксидантен флавоноид, който съдейства за намаляването на възпалението и болката в ставите
 • Бромелаин (6 mg): Растителен ензим, който отговаря за усвояването на белтъчините и съдейства за ускоряване на метаболизма
 • Рутин (12.5 mg): Биофлавоноид, който подкрепя кръвната циркулация и регулира пропускливостта на капилярните стени
 • Бетаин (12.5 mg): Ензим, който регулира храносмилането и функцията на стомашно- чревния тракт
 • Холин и Инозитол (30 mg): Двата витамина (В4 и В8), които подпомагат работата на черния дроб и разграждат мазнините
 • Витамини и минерали: Над 1000 mg витамини и минерали (А – Z), включително 500 mg Витамин С

Основаната през 1972г. американска компания Natures Plus следва отдадено мисията да подобрява здравето и благополучието на милиони хора по целия свят. Международният успех на Natures Plus се дължи на изключително високото качество, което компанията поддържа през годините. А ULTRA Source of Life е един от продуктите, с които компанията се гордее най-много.

Можете да разгледате продукта, отзивите на потребителите и да поръчате ТУК.