Приключи играта на VITAMAG.BG, а победител е…

Между 14 юни и 4 юли се проведе игра, организирана на фен страницата на VITAMAG.BG в социалната мрежа Facebook. Над 400 участника отговориха правилно на въпроса за чудесна награда.

За да се включат в играта, участниците, харесали страницата на VITAMAG.BG, трябваше да отговорят на въпроса: Какви са ползите от приема на COLLAGEN Peptides на Natures Plus®?

Участниците разпознаха без усилие правилния отговор: Допринася за младия и здрав вид на косата, кожата и ноктите. Подхранва ставите и костите. Използва се също за подсилване на имунитета и подобряване общото състояние на организма.

След обработване на резултатите, генератор на случайни числа посочи номера на победителя.

Победител в играта e г-жа Катерина Раленкова, която получава COLLAGEN C-Relift на марката ZeinPharma® и SPIRUTEIN Whey Протеинов шейк – Крем с бисквитки на марката Natures Plus®. Честито! На всички останали благодарим за участието!

Изключително щастливи сме от интереса към продуктите на американския бранд Natures Plus® и на немската топ-марка ZeinPharma®, и желанието на хората да научат повече за тяхното действие и натурални съставки.

Скъпи Клиенти и Приятели,

ще продължим със страхотните награди и през м. Септември, а до тогава екипът на VITAMAG.BG пожелава на всички заслужена почивка, прекрасни летни мигове, а на малчуганите – забавно лято, изпъстрено с игри и приятни емоции!