Стани Дистрибутор / Афилиейт партньор!

Разширете своя асортимент със световно доказани марки!

Ние сме вносител на натурални продукти за здравето на реномирани чуждестранни марки за територията на България. От стъпването ни на българския пазар през ноември 2017г, чрез електронната платформа VITAMAG.BG успяхме да постигнем водещи пазарни позиции при онлайн продажбите на натурални Витамини, Билкови продукти, Протеинови шейкове и Анти-ейдж добавки. Към днешна дата сме изпълнили успешно десетки хиляди поръчки, а успехите се дължат главно на доверието към марката Natures Plus®, на която сме Ексклузивен (единствен) представител, както и на лоялната политика и промоционални кампании, които провеждаме.

Изградихме работещи партньорски отношения с десетки аптеки и магазини за био-храни в страната като броят им непрекъснато расте. Нараства и броят на педиатри и медицински лица, с които успешно си сътрудничим и които са добре запознати със състава и качеството на продуктите.

Пишете ни на HeadOffice@vitamag.bg или се обадете на 0876 51 8888, за да разберете как можем да сме полезни и на Вашия бизнес!

При нас ще получите добри търговски условия, бързо обслужване и продукти с оставащ срок на годност не по-кратък от 18 месеца.

Присъедини се към нашата Афилиейт програма!

Ако си вече убеден в качеството на продуктите и услугата, които предоставяме, то сега е моментът да станеш нещо повече от клиент на VITAMAG.BG! Ако разполагаш със собствен уебсайт, стани Афилиейт и позиционирай в него линкове към избрани от теб топ-продукти от онлайн магазина VITAMAG.BG. По този начин ще бъдеш полезен на хората край теб и едновременно с това ще печелиш от продажбите. Ще получиш персонални Афилиейт линкове и данни за вход в Афилиейт системата, така че да можеш самостоятелно да следиш всички свои продажби!

Свържи се с нас на HeadOffice@vitamag.bg или се обади на 0876 51 8888, за да научиш подробности и колко практично работи Афилиейт програмата при нас. Индивидуално ще обсъдим условията и одобрението ти като Афилиейт!