Защо фармацевтите препоръчват ULTRA Source of Life

При разнообразието от продукти и изобилна информация в работата на фармацевта, една от главните отговорности е преценката какво да препоръча на клиентите. Част от ежедневното професионално предизвикателство е отличното познаване на съставките на продуктите и тяхното съотношение, цената и възможните алтернативи на всеки продукт, било то лекарствен или хранителна добавка. Случаите, в които клиентите идват със здравно оплакване вместо с конкретна насока за продукт също са неразделна част от работата в аптека.

Множеството от продуктите притежават сходно действие и близка цена, затова как всъщност магистър-фармацевтът преценява да препоръча продукт е въпрос на дългогодишна практика и професионална прецизност. Отговорността е огромна, защото клиентът гласува доверие в препоръката на фармацевта и често това означава да му повери здравето си и това на своето семейство.

Марката

Натуралните хранителни добавки на на световния лидер в производството на витамини и хранителни добавки Natures Plus са добре познати във фармацевтичните професионални среди и често препоръчвани за подобряване на цялостното здраве, а и при конкретни здравни нужди, както за възрастни, така и за деца. Основаната през 1972г. американска компания следва отдадено мисията да подобрява здравето и благополучието на милиони хора по целия свят. Международният успех на Natures Plus се дължи на изключително високото качество, което компанията поддържа през годините.

Ето и причините, поради които фармацевтите препоръчват мултивитаминения комплекс ULTRA Source of Life, един от топ-продуктите на марката:

Съдържание

Няма да е преувеличено да се каже, че съдържанието на мултивитаминения комплекс ULTRA Source of Life с Лутеин и Гинко Билоба впечатлява професионалистите. Разнообразната комбинация на натурални съставки, а също и количеството на витамини и важни вещества, заложени в една доза се открояват сред разнообразието от сходни продукти. Запознавайки се с детайлите на продукта, фармацевтът веднага може да оцени качеството му и уверено да го препоръча на своите клиенти.

ULTRA Source of Life с Лутеин и Гинко Билоба съчетава 10-те най-важни съставки за здравето на едно място в допълнение към комбинацията от витамини и минерали.

Състав в една доза (3 табл.):

 • Лутеин (1.5 mg): Защитава очите и повишава зрението, силно препоръчителен за диабетици и пушачи
 • Гинко Билоба (5 mg): Под формата на патентован Neurosyn с Жен-шен, подкрепя силната памет и концентрацията, с бърз ефект при поява на психическа преумора
 • Рибено масло и мастни киселини (110 mg): Грижат се за доброто здраве на кожата, косата и ноктите
 • Thione Complex (12.5 mg): Пречиства организма от токсини и свободни радикали чрез иновативната антиоксидантна формула
 • Октакозанол (100 mg): Улеснява притока на кислород до всички органи, повишава капацитета на белите дробове и издръжливостта
 • Кверцетин (15 mg): Антиоксидантен флавоноид, който съдейства за намаляването на възпалението и болката в ставите
 • Бромелаин (6 mg): Растителен ензим, който отговаря за усвояването на белтъчините и съдейства за ускоряване на метаболизма
 • Рутин (12.5 mg): Биофлавоноид, който подкрепя кръвната циркулация и регулира пропускливостта на капилярните стени
 • Бетаин (12.5 mg): Ензим, който регулира храносмилането и функцията на стомашно- чревния тракт
 • Холин и Инозитол (30 mg): Двата витамина (В4 и В8), които подпомагат работата на черния дроб и разграждат мазнините
 • Витамини и минерали: Над 1000 mg витамини и минерали (А – Z), включително 500 mg Витамин С

Препоръчва се специално когато усещате отслабена имунна защита, напрежение и стрес върху очите, хронична умора, апатия и отпадналост, липса на концентрация, болки и скованост, недостиг на кислород. Но най-голямата му сила е, че ви зарежда с така необходимата енергия, със силата на природните съставки.

Детайлното съдържание на продукта, а също и съответните сертификати, можете да разгледате ТУК, както и да поръчате бързо и лесно онлайн от официалния сайт на Natures Plus.

Сертификати за качество

С хиляди положителни отзиви от над 120 държави, Natures Plus е носител на редица награди за качество, иновативност и ефикасност, както и сертифициране на продуктите от независими лаборатории. И тъй като качеството е едно от нещата, които Natures Plus приема за приоритет и се гордее, сертифицирането на продуктите е много стриктен процес, в който всяка партида от всяка серия продукти се изследва за чистота и сертифицира по-отделно. Издаденият от независима лаборатория подробен сертификат е приложен в опаковката на всеки продукт.