БЕТА ГЛЮКАН за ДЕЦА Сироп – Medex (140 мл)

(2 клиентски отзива)

2800лв.

БЕТА ГЛЮКАН за ДЕЦА Сироп за силен имунитет.
БЕТА ГЛЮКАН за ДЕЦА Сироп – Medex (140 мл)

2800лв.

Код: 32429 | Съдържание: 140 мл

Една от най-висококачествените Бета глюкан добавки на пазара, която съдържа патентован Wellmune® Бета глюкан с доказан произход и внимателно подбрани витамини и минерали, специално адаптирани към нуждите на децата. Уникалната комбинация е в база от приятен меден сироп, 100% натурален и без консерванти. Поддържа организма в постоянна готовност да реагира по-бързо в случай на инфекция. Улеснява имунната система сама да се пребори с опасните за човека бактерии и вируси по естествен път.

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: Препоръчваме сиропа да се приема на гладно, поне половин час преди хранене и последван от прием на достатъчно вода.
Деца между 1 и 3 години – по 1/2 чаена лъжичка дневно (2.5 мл)
Деца между 4 и 9 години – по 1 чаена лъжичка дневно (5 мл)
Възрастни и Деца над 10 години – по 2 чаени лъжички дневно (10 мл)

Medex® | Световен лидер в производството на пчелни продукти

Бета глюкан имат способността да унищожават опасните за човека бактерии и вируси и по този начин ни предпазват от грип и инфекции. Те подобряват работата на имунната система, като активират ключови имунни клетки в организма, наречени макрофаги. Когато техният брой е недостатъчен, рискът от разболяване или тежко протичане на вече настъпило заболяване е много по-голям.

Бета глюканите са имуномодулатори от естествен произход и за разлика от някои синтетични имуностимулатори, те активират имунната система, без да я превъзбуждат. Не е достатъчно да си набавяме бета глюкани само от храните, в които се съдържат, а е необходимо да ги приемаме допълнително под формата на хранителни добавки.

Бета глюканът на Medex е разработен за всички деца, които често боледуват и се налага да пропускат детска градина или училище. Съдържа патентован Wellmune® Бета глюкан с доказан произход и внимателно подбрани витамини (Витамин С и Витамин D) и минерали (Цинк), специално адаптирани към нуждите на децата. Уникалната комбинация е в база от приятен меден сироп, 100% натурален и без консерванти. Поддържа организма в постоянна готовност да реагира по-бързо в случай на инфекция. Улеснява имунната система сама да се пребори с опасните за човека бактерии и вируси по естествен път.

Предимства на Бета глюкан сироп на Medex:

 • Съдържа само патентован Wellmune® бета-глюкан, който е с доказан произход
 • Обогатен с Витамини C, D и Цинк, които осигуряват допълнителна подкрепа на имунната система
 • Не съдържа консерванти и оцветители, а само внимателно подбрани натурални съставки, което го прави подходящ за деца над 1 година
 • Има приятен вкус – съдържа 74% сироп от мед, който е естествен подсладител
 • Съдържа олигофруктоза, която функционира като пребиотик
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на Medex

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на Medex за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава Medex от останалите?

 • Световен лидер в производството на Прополис и Пчелно млечице
 • Пионер в разработката на пчелни продукти от 1954 г.
 • Производител на продукти без аналог, отличени с множество Награди.

Произведено в Словения от: Medex d.o.o., 1000 Ljubljana, Linhartova 49a, medex.si

Натурален състав, НЕ съдържатглутен, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

На 2.5 мл

Бета-глюкани Wellmune®

35 мг

Витамин C

12 мг

Витамин D

5 μg

Цинк

1 мг

Пчелен мед

2.5 гр

Съдържа още: мед, вода, концентриран сок от круша, сок от ацерола на прах – естествен източник на витамин С, олигофруктоза (пребиотик), бета-глюкани от прахообразна хлебна мая, алфа токоферол (антиоксидант), естествени аромати, лимонена киселина.

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

2 отзива за БЕТА ГЛЮКАН за ДЕЦА Сироп – Medex (140 мл)

 1. Рени Илиева

  Доволна съм както от този, така и от другите продукти на марката, които закупих от физическия ви магазин. Скоро ще пазарувам отново 🙂

 2. Irina_Mateva_1984

  Продуктите ви са много добри. Хареса ми също бързия и удобен сайт. Вече си направих няколко поръчки и с удоволствие ще продължавам да пазарувам от Вас ❤️!!! Бъдете здрави 💪💪

Добавяне на отзив

Онлайн магазинът VITAMAG.BG е регистриран в БАБХ (Рег. №58090/25.02.2021г), както и в НАП (Рег. №10969/19.03.2019г).

Ние сме Ексклузивният и ДИРЕКТЕН вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригинален произход и Срок на годност на продуктите. При нас всяка пратка се изпраща с опция за ПРЕГЛЕД преди Заплащане и съпровожда от КАСОВА БЕЛЕЖКА, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ВНОСИТЕЛ: Витамаг България ООД | гр. София 1000 (Център), ул. „Георги С. Раковски“ 99 | тел. 0876 51 8888