ЗА НАС

Ние сме Вносител и национален Дистрибутор на световноизвестни марки за Хранителни добавки, Витамини и Козметика за територията на България. Като част от голям Холдинг с основен предмет на дейност Дистрибуция, Медия и Реклама, VITAMAG обединява в себе си широк екип от професионалисти. Ние сме Ексклузивният (единствен за България) партньор на немските ZeinPharma® и Raab Vitalfood® (натурални добавки и био продукти), Animal Parade® (световен бранд №1 в сегмента „Витамини за деца“), Medex® (висококачествени пчелни продукти), ESN® (спортни добавки №1 в Германия) и на американския лидер NaturesPlus®. Притежаваме и Физически магазини, където може да получите детайлна информация за ексклузивните марки, които представляваме.

VITAMAG.BG заема челно място сред онлайн магазините за Хранителни Добавки, които се ползват с най-голямо доверие и клиентска удовлетвореност от потребителите в България – виж данни тук. Също така отчитаме водещи пазарни позиции при онлайн продажбите на Витамини, Антиоксиданти, Билкови продукти и Козметика. Към днешна дата сме изпълнили успешно над 600 хиляди поръчки, а успехите ни се дължат главно на доверието към продуктите, а също и на лоялната политика и промоционални кампании, които провеждаме. Зареждаме над 500 аптеки в цялата страна като броят им непрекъснато расте. Нараства и броят на Лекари и Нутриционисти, които препоръчват наши продукти на своите пациенти, тъй като добре познават състава и предимствата им пред останалите на пазара.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН:

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г) и в РЗИ (Рег. №2220026963/ 25.03.2024г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

НАШАТА ГАРАНЦИЯ:

Продуктите, които внасяме са Натурални, т.нар. Био-произход, в направата на които са вложени само естествени източници – плодове, зеленчуци и други хранителни вещества, всички от които са плод на биологичното земеделие. Накратко: в производството се влагат суровини, отглеждани без използването на синтетични торове, генно модифицирани организми, хормони, пестициди и антибиотици. Никой от продуктите НЕ съдържа: глутен, консерванти или ГМО.

По-долу са представени основните лицензи и удостоверения, с които разполагаме:

Лиценз от Агенцията по храните в САЩ

Сертификат за Безопасност и Качество от Агенцията по храните в Германия

Лиценз от Българска Агенция по Безопасност на храните

Лиценз от Европейския Орган за Безопасност на храните на ЕС

US Сертификат за Органично производство

ЕС Сертификат за Органично производство

Награда от Президента на САЩ за най-голям износител на хранителни добавки

Нашата Мисия:

Мисията на VITAMAG е да достави продукти с чист, натурален и терапевтичен състав, с помощта на които да постигнете резултатите, които очаквате!

Именно безупречното качество в световен план на представените от нас марки ни убеждава, че това са топ-брандовете, които ще подкрепят потребителите в стремежа им да водят по-чист и здравословен живот и които искат най-доброто за себе си и своите близки хора. Ние споделяме тези ценности и също като Вас, сме потребители на продуктите.

NaturesPlus и Animal Parade

NaturesPlus® е известна американска марка за витамини и хранителни добавки, собственост на Natural Organics, Inc. В своята над 45-годишна история, брандът е спечелил славата на Световен лидер в категорията Витамини и Добавки за Деца, със серията Animal Parade, която е носител на редица награди за качество и ефикасност в сегмента натурални добавки за деца.

На базата на натрупания опит и безупречна репутация, NaturesPlus гарантира, че 4-те продуктови серии на бранда са без аналог в световен мащаб, ежегодно печелейки 1-вото място в различните категории на най-популярните международни конкурси и събития. Известен факт е, че Natural Organics, Inc. е удостоен и като Най-големият износител на натурални Хранителни добавки от САЩ в премиум сегмента на индустрията. Като дългогодишен пазарен лидер в индустрията, днес компанията се радва на милиони доволни потребители в над 120 държави.

ZeinPharma

ZeinPharma® е популярна немска марка за натурални Хранителни добавки, които отговарят на широк спектър от потребителски нужди. Собственост е на концерна ZeinPharma Germany, GmbH. Продуктите на компанията се отличават с натурален състав, висока ефективност и достъпни цени. Марката е утвърдена на немския аптечен пазар от 1999г., а в последните години стана известна като „Топ-марката на Европа“ заради продуктите, които се отличават с много добро съотношение цена-качество.

Raab Vitalfood

Raab Vitalfood® е водещ немски производител на висококачествени Био добавки, протеини и суперхрани, които се отличават с висок стандарт за качество и безопасност. Марката е пионер в производството на Био храни от 1989г. и предлага широка гама от веган продукти и суплементи с премиум състав и доказан произход от контролирано органично производство, подкрепено със Сертификати.

Medex

Medex® е компания-пионер в разработката на пчелни продукти от 1954г. В последните години едноименния бранд се очерта като Световен лидер в производството на Прополис и Пчелно млечице. Повечето продукти на марката са без аналог и биват ежегодно награждавани на международни конкурси и събития. Сиропите се отличават с доказано лечебно действие при кашлица и дихателни заболявания.

ESN

От 2018 година насам, ESN® (Elite Sports Nutrients) е марка No1 за Спортни Хранителни добавки в Германия и сред най-продаваните в Европа. Известна е като предпочитаният избор на най-успешните професионални атлети в Германия заради изключително високото качество на използваните суровини, както и пречистен и безопасен за здравето състав на всички продукти. Собственост е на немския производител Fitmart GmbH & Co. KG, GmbH.

Bio Happy и La Saponaria

La Saponaria® и Bio Happy® са водещи европейски брандове, лидери в производството на висококачествена Био и Натурална козметика за цялото семейство. Предлагат дерматологично и микробиологично тествани продукти. Отличават се с иновативни и безопасни веган формули, със 100% натурални аромати – без синтетични парфюмни алергени, парабени, парафини, силикони, минерални масла, никел и други агресивни химични вещества.

Не се колебайте да се свържете с нас при необходимост от информация, възникнали въпроси и коментари. Ще се радваме да споделите Вашия личен опит с нашите продукти!