ЗА НАС

Ние сме вносител и национален дистрибутор на световно известни марки за хранителни добавки за територията на България. Като част от по-голям Холдинг с основен предмет на дейност Дистрибуция, Медия и Реклама, VITAMAG обединява в себе си широк екип от професионалисти. Ние сме Ексклузивният (единствен за България) партньор на немската ZeinPharma® (добавки за здравето), Animal Parade® (световен бранд №1 за детски витамини), Medex® (пчелни продукти), ESN® (спортни добавки №1 в Германия) и на американския лидер NaturesPlus®. Нашият Физически магазин (виж тук) се намира в идеалния център на столицата на ул. „Георги С. Раковски“ 107, а Централният ни офис е на ул. „Георги С. Раковски“ 99 (Бизнес-център).

Създадена през 2012 годинаVITAMAG.BG се нареди сред водещите онлайн магазини за хранителни добавки, които се ползват с най-голямо доверие и клиентска удовлетвореност от потребителите в България. През 2021г отчетохме водещи пазарни позиции при онлайн продажбите на натурални витамини, антиоксиданти, анти-ейдж добавки, билкови и пчелни продукти. Към днешна дата сме изпълнили успешно десетки хиляди поръчки, а успехите се дължат главно на доверието към продуктите, а също и на лоялната политика и промоционални кампании, които провеждаме. Изградихме работещи партньорски отношения с над 500 аптеки в цялата страна като броят им непрекъснато расте. Нараства и броят на лекари и нутриционисти, които препоръчват наши продукти на своите пациенти, тъй като са добре запознати с качеството и състава им.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН:

Онлайн магазинът VITAMAG.BG е регистриран в БАБХ (Рег. №58090/25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригинален произход и Срок на годност на продуктите. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

НАШАТА ГАРАНЦИЯ:

Продуктите, които внасяме са Натурални, т.нар. Био-произход, в направата на които са вложени само естествени източници – плодове, зеленчуци и други хранителни вещества, всички от които са плод на биологичното земеделие. Накратко: в производството се влагат суровини, отглеждани без използването на синтетични торове, генно модифицирани организми, хормони, пестициди и антибиотици. Никой от продуктите НЕ съдържа: глутен, консерванти или ГМО.

По-долу са представени основните лицензи и удостоверения, с които разполагаме:

Лиценз от Агенцията по храните в САЩ

Сертификат за Безопасност и Качество от Агенцията по храните в Германия

Лиценз от Българска Агенция по Безопасност на храните

Лиценз от Европейския Орган за Безопасност на храните на ЕС

US Сертификат за Органично производство

ЕС Сертификат за Органично производство

ЕС Награда от Президента на САЩ за най-голям износител на хранителни добавки

Нашата Мисия:

Мисията на VITAMAG е да достави продукти с чист, натурален и терапевтичен състав, с помощта на които да постигнете резултатите, които очаквате!

Именно безупречното качество на марките ZeinPharma, Medex, ESN и NaturesPlus в световен план ни убеждава, че това са топ-брандовете, които ще подкрепят потребителите в стремежа им да водят по-чист и здравословен живот и които искат най-доброто за себе си и своите близки хора. Ние споделяме тези ценности и също като Вас, сме потребители на продуктите.

NaturesPlus

NaturesPlus® е известна американска марка за витамини и хранителни добавки, собственост на Natural Organics, Inc. В своята над 45-годишна история, брандът е спечелил славата на Световен лидер в категорията Витамини и Добавки за Деца, със серията Animal Parade, която е носител на редица награди за качество и ефикасност в сегмента натурални добавки за деца.

На базата на натрупания опит и безупречна репутация, NaturesPlus гарантира, че 5-те продуктови серии на бранда са без аналог в световен мащаб, ежегодно печелейки 1-вото място в различните категории на най-популярните международни конкурси и събития. Известен факт е, че Natural Organics, Inc. е удостоен и като Най-големият износител на натурални хранителни добавки от САЩ в премиум сегмента на индустрията. Като дългогодишен пазарен лидер в индустрията, днес компанията се радва на милиони доволни потребители в над 120 държави.

ZeinPharma

ZeinPharma® е популярна немска марка за натурални хранителни добавки, които отговарят на широк спектър от потребителски нужди. Собственост е на концерна ZeinPharma Germany, GmbH. Продуктите на компанията се отличават с натурален състав, висока ефективност и достъпни цени. Марката е утвърдена на немския аптечен пазар от 1999г, а в последните години стана известна като „Топ-марката на Европа“ заради продуктите, които се отличават с много добро съотношение цена-качество.

Medex

Medex® е компания-пионер в разработката на пчелни продукти от 1954г. В последните години едноименния бранд се очерта като световен лидер в производството на Прополис, Пчелно млечице и Ехинацея. Повечето продукти на марката са без аналог и биват ежегодно награждавани на международни конкурси и събития. Сиропите се отличават с доказано лечебно действие при кашлица и дихателни заболявания.

ESN

От 2018 година насам, ESN® (Elite Sports Nutrients) е марка No1 за спортни хранителни добавки в Германия и сред най-продаваните в Европа. Известна е като предпочитаният избор на най-успешните професионални атлети в Германия заради изключително високото качество на използваните суровини, както и пречистен и безопасен за здравето състав на всички продукти. Собственост е на немския производител Fitmart GmbH & Co. KG, GmbH.

Не се колебайте да се свържете с нас при необходимост от информация, възникнали въпроси и коментари. Ще се радваме да споделите Вашия личен опит с ZeinPharma, Medex, ESN и NaturesPlus!