Наши партньори са утвърдени в своята област Лекари и Нутриционисти, които добре познават предимствата на продуктите ни.

Ние сме Вносител и национален Дистрибутор на световноизвестни марки за Хранителни добавки, Витамини и Козметика за територията на България. Като част от голям Холдинг с основен предмет на дейност Дистрибуция, Медия и Реклама, VITAMAG обединява в себе си широк екип от професионалисти. Ние сме Ексклузивният (единствен за България) партньор на немските ZeinPharma® и Raab Vitalfood® (натурални добавки и био продукти), Animal Parade® (световен бранд №1 в сегмента „Витамини за деца“), Medex® (висококачествени пчелни продукти), ESN® (спортни добавки №1 в Германия) и на американския лидер NaturesPlus®. Притежаваме и Физически магазини, където може да получите детайлна информация за ексклузивните марки, които представляваме.

VITAMAG.BG заема челно място сред онлайн магазините за Хранителни Добавки, които се ползват с най-голямо доверие и клиентска удовлетвореност от потребителите в България – виж данни тук. Също така отчитаме водещи пазарни позиции при онлайн продажбите на Витамини, Антиоксиданти, Билкови продукти и Козметика. Към днешна дата сме изпълнили успешно над 600 хиляди поръчки, а успехите ни се дължат главно на доверието към продуктите, а също и на лоялната политика и промоционални кампании, които провеждаме. Зареждаме над 500 аптеки в цялата страна като броят им непрекъснато расте. Нараства и броят на Лекари и Нутриционисти, които препоръчват наши продукти на своите пациенти, тъй като добре познават състава и предимствата им пред останалите на пазара.

Станете и Вие наш Партньор! При нас ще получите едни от най-добрите търговски отстъпки на пазара и атрактивни условия с възможност за замяна на срочни продукти! Може да отправите запитване на 0876 51 8888, на имейл online@vitamag.bg, или да попълните формата за запитване по-долу. Ние ще се свържем с Вас в кратки срокове.