Станете наш партньор!

Наши партньори са утвърдени в своята област Лекари, Нутриционисти и Медицински представители, които добре познават качеството и състава на продуктите. Към днешна дата работим и с над 500 аптеки в цялата страна.

ВитаМаг България ООД е вносител и национален дистрибутор на четири световно известни марки за хранителни добавки за територията на България. Ние сме Ексклузивният (единствен за България) партньор на немската ZeinPharma® (добавки за здравето), Medex® (пчелни продукти), ESN® (спортни добавки) и на популярната американска марка NaturesPlus®.

Създадена през 2012 година, VITAMAG.BG се нареди сред водещите онлайн платформи за хранителни добавки в България, които се ползват с най-голямо доверие и клиентска удовлетвореност от потребителите. През 2021г отчетохме водещи пазарни позиции при онлайн продажбите на натурални витамини, антиоксиданти, анти-ейдж добавки, билкови и пчелни продукти. Към днешна дата сме изпълнили успешно десетки хиляди поръчки, а успехите се дължат на доверието към продуктите, както и на работещите партньорски отношения с лекари и нутриционисти. Зареждаме над 500 аптеки в цялата страна като броят им непрекъснато расте. Нараства и броят на медицински представители, с които успешно си сътрудничим и които са добре запознати със състава и качеството на продуктите.

Станете и Вие наш Партньор! Моля попълнете формата за запитване по-долу, след което ще се свържем обратно с Вас да обменим повече информация.