Мултивитамини за деца ГОЛД: Ежедневна сила за имунната система

Със своята визия към жизнено и натурално бъдеще, Natures Plus съвсем естествено поставя като свой приоритет здравето на децата. Затова с най-голяма грижа и отдаденост американският лидер на хранителните добавки създава Animal Parade – натурална серия от витамини и добавки за деца, която допринася за развитието и силния имунитет на подрастващите.

От Natures Plus знаем, че децата се нуждаят от ежедневна пълноценна доза витамини и полезни хранителни вещества и затова ги събрахме в един от най-добрите и завършени мултивитамини за деца в света.

ГОЛД са един от най-популярните продукти от серията Animal Parade, като заслужено са носители на най-престижните награди в категорията  “Витамини за деца” в САЩ за 2009, 2012, 2013 и 2017г.

Мултивитамини за деца ГОЛД се предлагат под формата на вкусни таблетки с форма на животинки и сироп с чудесен плодов вкус, посветен на най-малките.

Натуралните таблетки са обогатени още с есенциални мастни киселини за оптимално развитие на когнитивните (умствени) способности и концентрацията. А благодарение на добавените пробиотици оказват благотворно действие върху храносмилателната система и метаболизма. Мултивитамините ГОЛД допринасят за намаляване на стреса върху детските очи от лъчението на изкуствената светлина от екраните.

Децата обожават плодовия вкус, а родителите се доверяват на иновативните и естествени съставки и на строгите стандарти за чистота на състава на продуктите.

Мултивитамините ГОЛД са с НАТУРАЛЕН СЪСТАВ и НЕ СЪДЪРЖАТ: глутен, аспартам, алергени, лактоза, изкуствени оцветители и консерванти.

Разгледайте пълния състав на Мултивитамини за деца ГОЛД и поръчайте ТУК.