Приключи третата игра на Natures Plus Bulgaria, а победител е…

Между 25 януари и 2 февруари се проведе третата игра, организирана на фен страницата на Natures Plus Bulgaria в социалната мрежа Facebook. Тя премина под името „Супергероят срещу вируси и настинки“, а 340 участника отговориха правилно на въпроса за чудесна награда.

За да се включат в играта, участниците, харесали страницата на американския бранд, трябваше да отговорят на въпроса: Кой продукт от серията Animal Parade е Супергероят срещу вируси и настинки ? 

Участниците разпознаха без усилие правилния отговор: ИМУНОБУСТЕР от детската серия Animal Parade.

След обработване на резултатите, генератор на случайни числа посочи номера на победителя.

Победител във третата игра на Natures Plus Bulgaria e г-жа Роси Радева, която получава един ИМУНОБУСТЕР от серията Animal Parade. Честито! На всички останали благодарим за участието!

Изключително щастливи сме от интереса към продуктите на Natures Plus Bulgaria и желанието на хората да научат повече за тяхното действие и натурални съставки, затова сме подготвили ИЗНЕНАДА за всички останали участници, която ще обявим днес на страницата си във Facebook.

За ежедневната грижа за детското здраве, разгледайте серията Animal Parade ТУК.

Научете повече за състава, действието и резултатите от приема на ULTRA Source of Life ТУК.

С хиляди положителни отзиви от над 120 държави, марката Natures Plus е носител на редица награди за качество, иновативност и ефикасност, гарантирани от независими лаборатории.