Завърши втората игра на VITAMAG.BG, а победител е…

В играта „Витамини, енергия, движение!“, организирана на фен страницата на VITAMAG.BG в социалната мрежа Facebook, взеха участие над 580 човека в периода 12-20 януари 2018.

За да се включат в играта, участниците, харесали страницата на американския бранд, трябваше да отговорят на въпроса: Кои са двете важни съставки, които допълват мултивитаминения комплекс ULTRA Source of Life?

528 от тях дадоха правилен отговор: Лутеин и Гинко Билоба.

След обработване на резултатите, генератор на случайни числа посочи номера на победителя.

Победител във втората игра на VITAMAG.BG e г-жа Донка Христова, която получава комплект мултивитамини ULTRA Source of Life за възрастни и мултивитамини сироп Animal Parade Gold Multi за деца. Честито! На всички останали благодарим за участието!

Изключително щастливи сме от интереса към продуктите на VITAMAG.BG и желанието на хората да научат повече за тяхното действие и натурални съставки, затова сме подготвили ИЗНЕНАДА за всички останали участници.

С промокод IGRA всички участвали получават 20% отстъпка при закупуване на продукти с марката Natures Plus до 24 януари 2018 година.

За ежедневната грижа за детското здраве, разгледайте серията Animal Parade ТУК.

Научете повече за състава, действието и резултатите от приема на ULTRA Source of Life ТУК.

С хиляди положителни отзиви от над 120 държави, марката Natures Plus е носител на редица награди за качество, иновативност и ефикасност, гарантирани от независими лаборатории.